Изборите за нас не са приключили. Продължаваме да правим паралелно преброяване

...
Изборите за нас не са приключили. Продължаваме да правим паралелно преброяване
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Броим глас по глас. Не е изключено съдебно оспорване на вота в София

" Изборите за нас не са завършили. Продължаваме да правим паралелно броене секция по секция, глас по глас. "  Това съобщи пред БНР Жельо Бойчев, който е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Ваня Григорова за столичен кмет. Разлика от няколко хиляди гласа няма по какъв начин да бъде призната, без да се прегледа всеки от протоколите, посочи Бойчев. Той не изключва съдебно оборване на балотажа в София, тъй като по думите му има " задоволително индикации " за сходна тъжба. " Към момента говорим за фотофиниш ", разяснява Жельо Бойчев в предаването " Преди всички ". Според него социолозите манипулативно са подвеждали гласоподавателите през вчерашния ден следобяд.

" В щаба имахме информация за много отводи и измествания на екзит половете. Ако си бил на терен, знаеш какви са настройките и настроенията и те не подсказваха, че в София ще има огромна разлика ", сподели Жельо Бойчев.

Политиката не е спринт, а тичане на дълги дистанции, акцентира той. Сред изводите от вота в столицата той посочи това, че обединението вляво може да бъде сполучлив модел и има огромен капацитет да активизира левия гласоподаватели да му върне самочувствието. " Ваня върна вярата на доста хора, които до момента не бяха и показани. Резултатите са задоволително безапелационни. "

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 

Инфо: БНР

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР